© www.brotherskeeper.dk

 
Foredrag

Jeg kommer gerne ud til f.eks. slægtsforskningsforeninger og fortæller om det nyeste i Brother's Keeper 7.

Indhold
Foredraget indeholder seneste nyhederne i Brother's Keeper samt en gennemgang af grundprincipperne i Brother's Keeper. Hertil hvorledes ens slægtsdata importeres, hvad enten det er fra en GEDCOM fil eller i forbindelse med en konvertering fra tidligere versioner, så som 5.2 for Windows.

For den der ikke tidligere har arbejdet med Brother's Keeper, vil der også være mulighed for, at se hvorledes de første slægtsdata indtastes i programmet.

Undervejs vil der også blive vist eksempler på udskriftsmulighederne i Brother's Keeper.

Foruden gennemgangen, bliver der også fortalt og vist små og nyttige fiduser, som man kan i Brother's Keeper, bl.a. udskriv en tom anetavle eller et tomt Familiegruppeskema.

Tid
Foredraget er tilrettelagt til at vare ca. 1-1½ time, men også således at der er mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Hvorfor tiden hurtig kan blive 2-2½ time. Men naturligvis noget der kan aftales specifikt til det enkelte arrangement.
Udstyr
Jeg medbringer egen computer og projektor, således at alle kan se hvad der vises på computerskærmen. Hvilket betyder, at er der en lys eller hvid væg, hvorpå skærmbillede kan vises er det nok.
 
Aftale
Skriv/ring og forhør om mulighederne for et Brother's Keeper foredrag i foreningen.
 
Omkostning
Foredraget koster 1000 kr., plus transport.
 
Telefon 86 28 52 82