© www.brotherskeeper.dk

 
Fotobehandling
PhotoFiltre
Et nemt program der kan alt det som en alm. brugere har behov for.
Programmet er oversat til dansk.
 
Det er faktisk helt utroligt alt det som programmet kan, specielt set i forhold til hvad andre programmer fylder for at kunne det samme. Installationsfilen fylder kun 1,5 Mb.
 
 
Installationsvejledning til dansk brugerflade.
Hent programmet - Tryk her (PhotoFiltre.zip) 1.5 Mb
Hent dansk sprogfil - Tryk her (TranslationDA.zip) (Oversættelse Digitalmagasinet)
 
Når de to filer er hentet, skal de pakkes ud. Begge filer er pakket med WinZip. (Anvendes Windows XP kan der blot dobbelt klikkes på filen og den pakkes ud).
 
Efter at programmet er installeret. Skal den danske sprog fil kopieres til samme bibliotek som programmet er blevet installeret i.
Standard er C:\program files\PhotoFiltre\
 
I dette bibliotek findes en fil der hedder TranslationEN.plg den slettes og i stedet kopieres filen TranslationDA.plg til biblioteket.
 
Efter installationen kommer der en ikon på skrivebordet.
Dobbelt klik på denne og fotobehandlingsprogrammet starter med dansk brugerflade.
 
Lidt om dette program.
Jeg får ofte stillet spørgsmål om hvilket fotobehandlingsprogram jeg kan anbefale, herunder at det skal være på dansk.
Der findes en del mere eller mindre gode programmer, men hvis de skal være anvendelige og på dansk - så har prisen også været rimelig høj.
 
Med dette program her, er det gratis for private og så er det på dansk. Og når så programmet kan så utrolig mange ting som ellers kun de helt store fotoprogrammer kan, er det helt klart et program der kan anbefales.
 
Programmet er hurtigt! Det er nemt at betjene! Det kan udføre alle grundlæggende redigeringsopgaver! Der er nytænkning i layout og diverse redigeringsmuligheder. Programmet er tilsyneladende helt fejlfrit! Programmet fylder kun 1,7 Mb. installeret. Som navnet antyder, er der oven i købet et hav af filtre til rådighed!

Der findes desværre foreløbig kun en lille engelsksproget vejledning/hjælp. Men programmet er meget enkelt at anvende med den danske brugerflade. Programmet virker i første omgang meget enkelt og overskueligt, men man skal ikke lade sig snyde, for programmet overrasker ved et nærmere bekendtskab og tilbyder faktisk rigtig mange muligheder og funktioner.

God fornøjelse.